UW SPECIAALZAKEN OP HET GEBIED VAN DRANKEN

Welkom bij de Bodega, uw speciaalzaak op het gebied van dranken. Naast het meest gevarieerde aanbod van Capelle en Nieuwerkerk aan den IJssel & omstreken in whisk(e)y, rum, cognac, jenever, likeuren, wijn en bier kunt u bij ons terecht voor een vakkundig advies en ouderwetse service.

Kom snel eens langs voor ons assortiment van ruim 500+ whisky’s, rum uit 26 landen, circa 500 wijnen van over de hele wereld, 150+ bieren, lokale, Rotterdamse bieren, maar ook  bieren uit Nederland, België, Duitsland en waar dan ook uit de wereld waar het heerlijke bier gebrouwen wordt. Daarnaast verkopen wij onze eigen Capelse en Nieuwerkerkse producten, zoals het Schinkels of Dorresteins bittertje, de Vrouwe en Heere van Cappelle mooie volle bieren gebrouwen in Limburg naar ons eigen recept en niet te vergeten de likeuren in 5 verschillende varianten van het Capels en Nieuwerkerks GELUK!

Naast de al benoemde dranken verkopen wij nog talloze andere dranken en mochten wij toch uw gewenste drank niet verkopen vraag er wel naar, want wij gaan graag voor u opzoek naar uw gewenste drank!

U bent van harte welkom in beide winkels op de Bermweg in Capelle of in Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Hopelijk tot spoedig ziens!

Leen, Wilma en Erwin van Wijk