Hallo Liefhebbers,

De vakantie zit er weer op en het najaar komt eraan. Uiteraard gaan wij weer een aantal activiteiten organiseren.

We beginnen donderdagavond 26/9/19 met een masterclass wijn van het huis Plaimont! Dit huis maakt verrassende mooie wijnen uit het gascone gebied. Speciaal voor deze avond komt Jeanne Wilmart over naar onze winkel in Capelle om alle ins en outs hierover te vertellen. De avond begint om 20:00 vanaf 19:30 kunt U binnen lopen. De kosten bedragen 12,50 p.p aanmelden verplicht.

Zaterdagmiddag 5 okt 2019 tussen 15:00 en 19:00 is er weer het whiskyspektakel van de Bodega “The Strong Taste”. Tijdens dit festival zullen er ong 65 whisky’s openstaan vanuit meerdere landen zoals: Schotland, Ierland, Japan, Amerika, etc met speciale aandacht voor Duitse whisky.  Tevens zullen wij op deze dag de gin, rum en likeuren van de Redcastle Distillery introduceren. Deze producten hebben wij ontdekt op onze laatste Schotlandreis. Vanuit Schotland komt Fiona speciaal over om U er alles over te vertellen . Daarbuiten komt Ewan McIluraith naar ons festival. Hij is nieuw aan het front van de onafhankelijke bottelaars. Laat u verassen door zijn mooie bottelingen. Ook hebben we dit jaar een festivalbotteling. Dit is een Glenallechie 2011 op Olorossovaten, van Duncan Taylor, een andere onafhankelijke bottelaar. De kosten bedragen €10,- p.p U kunt een dram van de festivalbotteling bijkopen voor €2,50. U kunt hiervoor zo binnenlopen en hoeft zich niet aan te melden.

Op 30 oktober geeft Joël de Kock een masterclass over de whisky’s van Ian Mcloud. Deze woensdagavond neemt hij u mee naar de geheimen achter de whisky’s van Glengoyne, Tamdhu (zelf recentelijk geweest) en Smokehead. Dit zal plaats vinden in onze winkel in Nieuwerkerk aan den IJssel. De avond begint om 20:00 binnenlopen mag vanaf 19:30. De kosten bedragen € 20,- p.p aanmelden is verplicht maximaal 30 personen dus wees er snel bij!

Zaterdagmiddag 9 November 2019 is er weer “Bierig Capelle” Dit Bierfestival vindt weer plaats in Capelle en tussen 14:00 en 17:00 kunt U weer een scala aan mooie speciaalbieren proeven. Met name de kleine brouwerijen zijn vertegenwoordigd zoals Brouwerijen:

Maasgoud en Trots uit Rotterdam
Decum uit Tienen België
Paap uit Papendrecht
De School uit Badhoevedorp
en nog aantal meer.

De entree kost €10,- p.p het proeven gaat op basis van een strippenkaart. Deze kunt u kopen a 10,- of €20,-

Wij hopen u op één van onze evenementen te zien.

 

Team Bodega