Ons assortiment

Wij proberen in elk opzicht onze status als speciaalzaak hoog te houden. Dat betekent dat wij een breed en een diep assortiment voeren. In ieder facet van het vak streven wij hier naar. Zo hebben wij zo’n 500+ whisky’s, rum uit 26 landen en cognac gemaakt door bedrijven uit iedere regio van het Cognacgebied. In onze slijterijen verkopen wij “eigen” bieren, likeuren, jenever(s) en eigen import van cognac, whisky en wijn.

Wij verkopen in onze slijterijen een ruim assortiment top jenever, moutwijn en korenwijn van Zuidam en Rutte en andre. Ook gin uit alle windstreken staan bij ons in de schappen. Gin met kruiden of citrus, maar ook gin op basis van zwarte tomaten.

Likeuren van over de hele wereld zoals de Griekse Tsipouro likeur is bij ons verkrijgbaar maar ook een aantal oud hollandse likeuren!
Circa 500 wijnen van over de hele wereld (dus ook uit Nederland), en niet te vergeten onze eigen Capelse en Nieuwerkerkse producten zoals jenever, bier en een eigen bittertje. Tevens hebben wij eigen import van whisky, cognac en wijn.