De Likeuren van Capels en Nieuwerkerks Geluk zijn vernieuwd. Naast de vertrouwde Limoncello, Drop en Amandel Likeuren zijn de smaken Marsepein, Limoen en Fudge eraan toegevoegd.

  • De Marsepein Likeur is een roze naar pure 100% Amandel Marsepein smakende Likeur. Het is een zoete likeur die erg lekker is op 5 december, maar ook bij desserts, als aperitief of om gewoon even lekker van te kunnen snoepen.
  • De Fudge Likeur doet u laten denken aan roomboter babbelaars en de Schotse Fudge tabletten. Mooi om te combineren met een zacht chocolade dessert of naast een kopje koffie.
  • De Limoen Likeur is een Pistache kleurende Likeur met de smaak van Limoenen. Dit frisse en vol in smaak Likeur is heerlijk als aperitief en bij desserts met tropische smaken.

Capels of Nieuwerkerks Geluk is een origineel cadeau om weg te geven bij allerlei feestelijke gelegenheden en vooral bij de komende feestdagen zoals Sint Nicolaas en Kerst! maar ook om zelf van te genieten en te schenken bij een heerlijk diner als afsluiter.