De lekkerste wijnen

Of u nou een lekkere wijn voor het aperitief en/of diner zoekt, of een exclusieve champagne,”de Bodega” heeft het voor u in huis
.

Breed scala aan wijnen
Ons wijnassortiment bestaat uit een breed scala aan wijnen van over de hele wereld, waarin niet alleen plaats is voor de klassieke landen zoals Frankrijk, Spanje, Italië, maar ook veel ruimte voor Nieuwe Wereld landen zoals Chili, Australië, Zuid-Afrika, Mexico, China en Argentinië.

Vanuit Frankrijk importeren wij de biologische wijnen van Janis Melrose, de Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon, een heerlijk rosé uit de Charente (Cognac) streek.

Wijnen vanuit Israël (Kosher) en Griekenland zijn inmiddels vaste wijnen in ons assortiment, het assortiment hierin groeit nog steeds.

Mousserende wijnen en champagnes
Ook mousserende wijnen en champagnes zijn bij ons ruim vertegenwoordigd. Buiten de bekende merken champagne kunnen we u ook hele mooie minder bekende huizen bieden, zoals Dom Perignon, Jacquart (gastronomisch hoog aangeschreven). Ook Mousseux uit Savoie (Varichon et Clerc).

Exclusief
Ook voor wie op zoek is naar iets speciaals hebben wij wijnen in huis. Doordat wij veel inkopen via kleinere wijnimporteurs hebben wij regelmatig hele knappe wijnen voor een zeer aantrekkelijk prijs waar weinig voorraad van is.

Een geselecteerd aantal wijnen zijn te koop in onze webshop.