Het Lekkerste bier

Er is haast geen biersoort die u niet bij “de Bodega” zult vinden. Wij hebben meer dan 150 verschillende soorten bier in de winkel. Ons assortiment loopt uiteen van gewone pilsjes tot echte speciaal-bieren zoals Rochefort, Chimay, Maallust,de Bink brouwerij uit het Belgische Kerkom, bieren uit Texel en heerlijke IPA bieren. Maar niet te vergeten de lokale speciaal bieren uit “Rotterdam en omstreken”!!!

Het Capelse of Nieuwerkerse Pilsje
Wilt u eens een echt lokaal bier proeven? Vraag dan naar ons Capelse of Nieuwerkerse pilsje. Dit is een pilsje dat wij samen met een kleine brouwerij in België ontwikkeld hebben. Daarnaast verkopen wij sinds 2015 “Vrouwe van Cappelle en Heere van Cappelle.” Vrouwe van Cappelle is een fris fruitig blond bier gebrouwen met het Sint Jansrogge en de Heere van Cappelle is een Amber bier van hoge gisting gebrouwen met het blauw-gerst wat zorgt voor een warm donker fruitig bier. Deze bieren worden gebrouwen bij Dorpsbrouwerij De Maar in Jabeek (Limburg) gemaakt naar ons eigen recept.

Fust en bierpakketten
Buiten alle flesjes en kratten bier hebben wij ook fusten voor Perfect Draft, snelkoeler en koeltap. Natuurlijk kunnen wij zo nodig het bier gekoeld leveren.
Bierpakketten horen uiteraard ook tot ons assortiment.
Wilt u geen standaard bierpakket, dan stellen wij dit graag met u persoonlijk samen.

Bierglazen zijn tevens bij ons te koop, van veel van de merken bieren die bij ons in het assortiment zijn.