Ouderwetse service

Ouderwetse service
is wat de klok slaat bij De Bodega. Wij vinden dat de klant nog steeds koning is en willen u daarom graag net dat beetje extra service bieden. Zo bezorgen wij uw aankopen bij u thuis en brengen we deze naar uw auto. Wanneer u een speciale drank graag zou willen kopen en wij hebben dit niet in ons assortiment dan zullen wij ons best doen om deze drank voor u te kunnen bestellen.

Niet aangebroken flessen brengt u gewoon terug
Geeft u een feest? Wij kunnen voor u de drank verzorgen, inclusief niet-alcoholische dranken zoals frisdrank. Alle niet aangebroken flessen kunt u na afloop teruggeven. Ook die service bieden wij u graag. Ook kunnen wij zorg dragen voor glaswerk, sta-tafels en biertap.

Altijd een passend advies
Ook voor advies bent u bij “De Bodega” aan het goede adres. Wij beschikken tevens over de kennis om u bij te staan bij de inrichting van uw wijnkelder.

Mocht u vragen hebben over bepaalde producten en daar advies over willen hebben, nemen wij daar alle tijd voor zodat u met een passend advies de winkel verlaat.

Wij gaan voor u op zoek
“De Bodega” is niet aangesloten bij een organisatie, zoals veel andere slijterijen. Daardoor kunnen wij flexibele service verlenen aan onze klanten. Wij zijn volledig zelfstandig en niet gebonden aan bepaalde importeurs, waardoor we ook minder bekende dranken voor u op kunnen sporen.

Speciaal verzoek?
Heeft u ook een speciaal verzoek? Kom dan eens langs. Grote kans dat wij uw zeldzame wijn of bijzondere cognac wel kunnen vinden.

Wij gaan voor u op zoek!