Whisk(e)y en whisk(e)y likeuren

Wij mogen ons wel “de whisk(e)y specialist”  van Capelle en omstreken noemen. Met zo’n 500 whisk(e)y’s standaard op voorraad. Zo hebben wij whisk(e)y’s uit Nederland, Duitsland, Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand, India, Canada, Amerika, Ierland en natuurlijk Schotland.

Speciale bottelingen 
Bent u naar iets bijzonders op zoek? Door onze contacten hebben wij de mogelijkheid om voor u speciale bottelingen te kunnen zorgen. Ook hebben we onze eigen importproducten en zijn we altijd op zoek naar iets nieuws onder de zon.

Eigen Import
Sinds 2016 importeren wij whisky van de onafhankelijke bottelaar “Grindlay’s”. In dit assortiment importeren wij momenteel vijf Schotse Single Malt bottelingen en één blended whisky.

Whisk(e)y likeuren
De Bodega verkoopt als één van de weinige slijterijen in Nederland de whiskey likeur Tribe. Dit is een heerlijk  Ierse heldere whiskey likeur gemaakt met Royal Jelly, amandel en pistache. Een likeur om regelmatig van te snoepen, bijvoorbeeld na een heerlijk diner of over een dessert en ijs!

Een heel bijzondere whisky likeur is afkomstig van het Schotse whisky eiland Islay. Van distilleerderij Kilchoman, is afkomstig de New Spirit Bramble Liquor. Een Bramenlikeur gemaakt van het distillaat waar de whisky van gemaakt wordt. Deze new spirit wordt toegevoegd aan bramen-sap. Je proeft in deze likeur ruik en proef je bramen en de rokerigheid van de Schotse Islay whisky. Een bijzondere likeur die je geproefd moet hebben!
Daarnaast vind u bij ons in de winkels vele andere lekkere likeuren o.a. op basis van whisk(e)y, maar ook op basis van rum.

Classic Malt Dealers 
Omdat wij één van de vijfenvijftig classic malt dealers in Nederland zijn kunnen wij alle specialiteiten leveren die op beperkte schaal door deze distilleerderijen naar ons land toe komen.

Een uitstekende reden om voor uw whisk(e)y en andere dranken naar “de Bodega” te komen!