De Bodega is een echt familiebedrijf

Jarenlange ervaring

Een lekker, maar vooral goed drankadvies is niet uit de lucht gegrepen als je bij De Bodega komt. Al sinds 1980 is Leen van Wijk werkzaam binnen de slijtersbranche. De eerste kneepjes van het vak kreeg hij echter van zijn ouders Van Wijk, die een eigen kruidenierszaak hadden. Niet lullen maar poetsen was de mentaliteit, evenals de service die zij voor al hun klanten hadden.

Dat dit effect heeft op de volgende generatie van Van Wijk mag duidelijk zijn: Sinds 2013 is zoon Erwin het bedrijf binnengetreden nadat hij zijn Horeca-opleiding in wijn en spijs combinaties had voltooid.

Advies voor iedereen

Als onderdeel van service is het goed kunnen adviseren van je klanten. Of je nu komt voor een drankadvies bij het diner, of voor bij het borrelen. Leen en Erwin hebben altijd een passend wijn, whisky of ander drankadvies!

Zowel Leen als Erwin hebben naast de nodige werkervaring ook vakgerichte studies gedaan. Zo heeft Leen het slijtersvakdiploma behaald en via de Wijnacademie de opleiding tot vinoloog, liquorist en zelfs een bieropleiding gevolgd.

Om ervoor te zorgen dat het personeel van De Bodega gericht kan helpen wordt iedereen intern opgeleid.