• Naast de prijswinnende Limoncello heeft Chiesanuova nu ook een fantastisch lekkere Arrancello, Zelfde concept alleen op basis van sinaasappel!
  • Met de liefde voor Italië konden de makers van Chiesanuova het niet laten om hun eigen Limoncello te maken. Door de jaren heen is het recept geperfectioneerd, wat heeft geresulteerd in een limoncello die optimaal in balans is. Niet té zoet, een beetje pittig, een tikkeltje stroperig en fris citroenig.
  • Stookolie 010

     39,95
    Stookolie 010 werd aanvankelijk ondergronds geproduceerd. Een no-nonsense borrel met de aroma’s van de Oude Maas, vanuit de achterklep verkocht op geheime locaties. Roetzwart van kleur en enkel geschikt voor een sterke zeemansmaag. Proef de ruwe versie van Stookolie 010 op basis van 45% alcohol en laat je verrassen door de dubbele-klap-in-je-smoel van de zwarte peper.
  • Stookolie Solitaire is gerijpt in een oud Islay whisky vat wat voor extra complexiteit zorgt. Het kenmerkende pepertje verdwijnt iets meer naar de achtergrond en word verrijkt met een mooie rokerigheid van de Islay whisky.

Titel

Ga naar de bovenkant